ÖĞRENCİLER OKUL BAHÇESİNDE KAMP KURDU

Ak İrfan Koleji Fen ve Anadolu Lisesi kız öğrencileri ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum)  Projesi kapsamında okul bahçesinde kamp yaptı. Bayan öğretmenler nezaretinde çadırda kalan öğrenciler hem eğlendiler, hemde değerler eğitimini kapsamında çeşitli faaliyetler yaptılar.

İzci Lideri Meclana Celaleddin ERDOĞAN tarafından kamp çadırlarının nasıl kurulacağı ile ilgili eğitim alan öğrenciler, kalacakları çadırları kendileri kurdular.  Gece, öğrencilere İzci Lideri Enise ERDOĞAN, yakılan kamp ateşi etrafında izci şarkıları ve izci oyunları  oynattıktan sonra Ak İrfan Koleji Öğretmenlerinden Filiz İPEK tarafından değerler eğitimi kapsamında bir sunum gerçekleştirildi.

Kolejin spor salonunda sportif faaliyetler yapan öğrenciler, okul yönetiminin çeşitli ikramları ile film izleyerek, arkadaşları ile sohbetler ederek geceyi geçirdikten sonra, sabah kahvaltısından sonra öğrenciler ailelerine teslim edildiler.

Ak İrfan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali ÖZLÜK “bu tür faaliyetlerle öğrencilerimizi daha iyi tanıma imkanı buluyoruz. Akademik başarının yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere de önem vermekteyiz. Gençleri hayata hayırlayan bir kolej olarak bu tür güzel etkinliklere devam edeceğiz. Bu kamp etkinliği öğrencilerimize birçok kazanım sağladı. Öğrencilerimizin milli ve manevi değerlere duyarlılıkları arttı, birlikte çalışma becerileri gelişti ve yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı buldular. Aynı zamanda doğada hayatta kalma yetenekleri ve liderlik becerileri üzerinde de çalışma şansı buldular. Bu deneyim, öğrencilerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağladı.”  dedi.